Onneksi Rumban juoksu alkoi juuri viime tingassa ja ehti loppua juuri ennen Seinäjoen kisoja, jotta päästiin kisailemaan tuonne mahtavaan halliin upeisiin kisoihin Matkaseuraksi napattiin mukaan Vuokko-cockeri joka tyhjensikin palkitopöydän kolmella luva-nollalla siirtyen kolmosiin.

Tuomarina kakkosissa toimi Kari Jalonen, jonka radat olivat virtaavia ja sopivan haastavia.

Kisat aloitettiin hyppyradalla, mikä kuulosti etukäteen jokseenkin pelottavalta... hyppyradat ovat aina vähän pelottavia kun pitäisi olla koko ajan liikkeessä. Rataantutustumisessa se ei kuitenkaan tuntunut kovin vaikealta, vaikkakin muutama kohta oli missä tiesin olevan todella kiire ehtiä ohjaukseen mukaan. Muutamia pyörähdyksiä väliin mahtuikin, ja yksi persjättö jäi ennen putkea tekemättä mistä seurasi taas lisää pyörähdyksiä. Tällä kertaa niistä ei kuitenkaan tuomittu kieltoja, joten Rumballe 2. luva-nolla, ja luokkavoitto!

 

Ensimmäinen perusrata vaikutti myös todella kivalta jo rataantutustumisessa. Tämä on ehkä yksi parhaista radoista jossa yhteistyö koiran kanssa toimi koko kisan ajan. Harmittavasti muurin palikka tipahti tiukassa käännöksessä, eli tuloksena 5.

Ainoastaan tuo alku harmittaa taas! Aivan järkkyä haalautumista, hyvä kun ei leualla nojaa eka rimaan Ärsyttävää!

 

 

Viimeinen kisa olikin sitten täysi katastrofi! Lähtö meni jo heti täysin pieleen kun koira ei meinannut pysyä siellä ollenkaan paikallaan ja haalautui esteen sivuun Hylsy heti kakkosesteen jälkeen koiran sännätessä ansana olleelle A:lle, kuten niin moni muukin. Yritettiin jatkaa siitä eteenpäin, mutta rytmi meni täysin sekaisin joten päätin jättää kesken. Tällä radalla oli muutamia kohtia mihin en oikein keksinyt järkeviä ohjauskuvioita minne olis ollut realistiset mahdollisuudet ehtiä ohjaamaan. Eli reeniä lisää