Vajaat pari viikkoa Pellon kokeisiin. Tässäpä pikku katsaus millä mallilla liikkeet nyt ovat. Erityisen tyytyväinen pitää olla seuruuseen, nykyään se jopa näyttää siltä!

Paikalla makaaminen
Tämä hyvä, jätössä välillä pomppaa pystyyn mutta johtunee siitä kun olen treenannut suoria maahanmenoja ja sekoittaa siihen treeniin. Maatkoon sitten vähän vinossa kunhan ei pomppaa ylös heti.

Seuraaminen taluttimetta
Rumban seuraaminen on parantunut aivan mielettömän paljon uusilla ohjeilla! Aluksi treenattiin imutuksella, mikä paransi seuraamista jo pelkästään. Mutta vielä parempia tuloksia saatiin kun aloimme treenata myös peruuttaen seuraamista -> pari askelta eteen ja pari taakse jne. Takapään käyttö edelleen välillä unohtuu joten siinä vielä tekemistä. Jos seuruu vaan kokeessakin pysyy tällaisena niin pitäisi saada ihan kelpo pisteet.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä
Ok, välillä hieman hidas.

Luoksetulo
Välillä tosi upeita suorituksia, joskus valuu ja joskus ennakoi. Ei mitenkään varma liike mutta toivottavasti kokeessa sujuisi jotenkin.

Seisominen seuraamisen yhteydessä
Jää usein vinoon seisomaan ja saattaa pari askelta tepsuttaa. Yritän treenata vielä nami-nokan-eteen -menetelmällä nopeampia stoppeja.

Noutaminen
Nouto on nyt hyvällä mallilla, nopea, eikä kapulan kimppuun hyökätä. Välillä meni taas hieman hitaaksi kun treenattiin ennakointia pois.

Kauko-ohjaus
Tässäpä uusi murheenkryyni! Yksin treenatessa menee ok, mutta Rumba paineistuu liikkurista tosi paljon, menee jäykäksi ja vaatii välillä lisäkäskyjä. Dääm! Yritän vielä muutaman kerran saada jonkun leikkimään liikkuria, en tiedä voiko tälle nyt enää tehdä mitään tähän hätään?

Estehyppy
Hyppy sujuu oikein kivasti kuten ennenkin. Yritetään pitää tällaisena.