Rohki-hallissa järjestetyt ensimmäiset agilitykisat olivat mukavan leppoisat. Järjestelyissä kaikki toimi mukavasti, parkkitilaa riitti ja tunnelma oli kiva. Alusta liukkaus oli hieman ikävää kumipalleroiden vieriessä kengän ja tassun alla. Moni koira ja ohjaaja siellä liukasteli. Toivottavasti asia korjataan ennen mahdollisia seuraavia kisoja.

Lauantain A ja B -kisat tuomaroi Jarmo Jämsä. Radat olivat mukavan virtaavia ilman älyttömiä luukutussuoria. Eka rata menikin täysin putkeen ja ohjaussuunnitelman mukaisesti. Lähtö ja (kaikki) kontaktit täydelliset, kuten myös kepit. Wohoo! Eka nolla on nyt sitten totta! Eikä tarvinnut ihan sitä 100 starttia odottaa  tätä hetkeä Kontaktihytkyistä huolimatta aika luokan paras ja 1. sija. B-kisa kaatui jo 2. esteen jälkeen ohjauksen ollessa myöhässä 3. esteellä joka oli hankalassa kulmassa ja R ehti sujahtaa seuraavana olevaan putkeen. Loppurata kuitenkin tosi hieno!

Sunnuntaiksi tuomari vaihtui Mika Moilaseen. C-kisassa meillä oli todellakin epäonnea, ehkä tästä olisi saattanut muuten tulla jopa se toinen nolla. Mutta ei maha mittään, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Teimme täydellistä rataa, kunnes 4. viimeisenä esteenä olleilla kepeillä Rumba sukelsi sinne väärään väliin. Otin uudestaan ja samalla kolahti ekan kepin päälle unohtunut numerokyltti alas. Se lienee syynä virheeseen. Tuomari antoi meidän uusia radan, mutta en pystynyt keskittymään enää samalla tavalla, välillä tuli yksi rima alas ja samoin kepeiltä kielto, ja loppusuora jäi sitten suorittamatta fiiliksen loppuessa. D-kisa oli hyppyrata mikä vaikutti tutustumisen perusteella täysin epäsopivalta meille. Ja sitähän se olikin. Mahdottoman pitkiä suoria, loppusuorakin oli lyhyen+pitkän sivun mittainen. Hylsy tuli kiireen takia kun en malttanut ohjata kunnolla putkeen, että ehtisin ajoissa seuraavaan kriittiseen paikkaan. Loppusuora jätettiin sitten väliin kun olin jo valmiiksi niin paljon jäljessä ja jotain muutakin taisi jäädä suorittamatta. Tälläkin radalla kielto kepeiltä, en tiedä vaikuttiko edellisen kisan tapahtumat siihen ettei halunnut mennä oikein.

Videoita saatavilla ehkä myöhemmin, pakkohan tuo historiallinen A-kisa on laittaa nettiin, muista en vielä tiedä  tuleeko vai ei

EDIT 3.5. Videokooste