Liz teki paluun agilityradoille kahden kuukauden tauon jälkeen. Lisäksi ollaan käyty kahdesti fysioterapeutilla. Mitään hälyyttävää ei löytynyt, selkä vaan hieman jumissa. Kenties Rumban hyökkäyksillä on siihen oma osuutensa... Jalkojen liikeradat normaalit ja muuten koira hyvässä kunnossa.

Ekat harkat oli viime viikolla. Lizzu ei ihan vielä päässyt agiliidon makuun, eli vauhtia olisin odottanut olevan enemmän. Erityisen ylpeä olen siitä että se muisti kosketusalustan kontaktilla! Mahtavaa! Ajattelin että jos sillä olis nyt pikkuinen pää tyhjentynyt kontaktiasioista pitkän tauon jälkeen, ja voitaisiin aloittaa melkein puhtaalta pöydältä. Päätös on siis tehty, kontakteja hinkataan tästä edespäin vain ja ainoastaan kosketusalustalla, koska sen avulla saatiin joskus parhaat tulokset. Eli toivoisin että se oppisi tulemaan A:n ja puomin vauhdilla, ja alastulot pää alhaalla. Vauhti on kuitenkin ykkösasia, jos sieltä kontaktilta satunnaisesti vitosia tippuu niin se on voi voi, yleensä se taitaa aika hyvin kuitenkin tulla tarpeeksi alas.

Rumba on nyt joutunut elämään tiukassa kurissa ja nuhteessa, koska Lizzun kiusaaminen meni aivan mahdottomaksi ja vaaralliseksi. Uusi aseemme on flexi. Vähän pöljää pitää koira kiinni metsässä, mutta toistaiseksi on näin. Kyllä se välillä saa olla irtikin, niin kauan kuin pieni pää pysyy tyynenä eikä kuumu liikaa. Kurin tiukentaminen on auttanut, päivä päivältä irtioloaikaa voi pidentää. Ehkä tämä tästä... huoh...