Helteinen viikonloppu tuskastuttavan kuumassa Teivossa. 1500km istumista autossa. Mutta kyllä kannatti, nimittäin Rumba sai ensimmäiset tuloksensa agilitykisoissa! Nollakin oli kovin lähellä, paras tulos oli 5, vain yksi rima tippui.Lizzu kisasi vain lauantaina ja HYLlymeriä tuli molemmilta radoilta, ensimmäisellä radalla koira kulki suht mukavasti mutta dementoitunut ohjaaja unohti radan Toisella radalla koira oli jo helteen uuvuttama eikä jaksanut keskittyä ollenkaan. Alla olevat radat on piirretty jälkikäteen ulkomuistista, en mene vannomaan että olis aivan oikein mutta toivottavasti edes lähelle.

 

Perjantai

Tuomarina oli uusi tuttavuus Marjo Heino, jonka rata oli melko haastava 1-luokan radaksi. Matkamme tyssäsi jo 2. esteelle kun Rumba sukelsi putken väärään päähän. Otimme sitten radan treenin kannalta ja vietimme runsaasti aikaa kontakteilla.

 

Lauantai

Lauantain ekalla radalla tuomarina oli Johanna Nyberg jonka rata oli varsin sujuva ja mukava. Se sujuikin meiltä hienosti, vain yksi rima tippui kun laskin käden alas liian aikaisin. Tulos siis vitonen, sijoitus 11./50 ja aika -12.01.Ilman riman pudotusta oltaisiin sijoituttu toiseksi.

Sattumoisin tämä oli ainoa rata joka saatiin videolle.

 

 

Toisella radalla tuomari oli jälleen Marjo Heino. Näköjään tämä tuomari harrastaa hankalia keppikulmia, aika harvoin tällaisia näkee ykkösissä. Tokihan Rumba tuollaisen hallitsee, mutta olin myöhässä ohjaamassa ja kielto kepeiltä. Toinen kielto tuli 13 hypyllä epäonnistuneen takaaleikkausyrityksen takia. Kuitenkin saatiin tulos, kymppi, sijoitus 13. ja aika -8,73 vaikka aikaa meni hukkaan kieltojen takia.

Sunnuntai

Sunnuntaina oli vuorossa vain Open Class -tasoituskilpailu. Se meni juuri kuten treeneissä, eli kielto 6 hypyltä ja hylsy 10 putkelta