Aamulla taas reippaana AD hallilla treenailemassa :) Aluksi ehdittiin olla hetki kaksistaan ja otettiin vähän pidempiä seuraamispätkiä. Palkkasin namilla myös liikkeessä. Ihan kivasti pieni koira jaksoi malttaa keskittyä. Vähän käännöksiä, joista vasemmalle kääntyminen on edelleen täysin hukassa. Mihin lie se taito kadonnut kun ei ole onnistunut pitkään aikaan... Otin sitten seuraamista kaartaen vasemmalle, ja sädettä pienentäen. Jospa se siitä. Ruutua otettiin myös melko pitkältä matkalta ja se sujui tosi kivasti, Rumba jäi ruutuun odottamaan palkkaa eikä yrittänytkään karata pois. Loistavaa :) Lisäksi vähän tokohyppyä kosketusalustan kanssa. Kaukojakin vähäsen kertailtiin, istuminen edelleen hukassa ja pahasti... Treenikamujen treenatessa harjoiteltiin rauhoittumista, sekä muutama noutoharjoitus. Pari onnistunutta kapulan nostoa maasta jopa saatiin aikaan :)

Agilityjuttujakin tehtiin toki. Rengasta mini -korkeudella, mikä sujui kivasti sekä sivulta ohjaten että kutsuttuna. Hyppyjä vinoista kulmista, sekä hypyn takana odottamista. Rumba kuumuu agilitystä melkoisen paljon, elikkäs alusta asti pitää vahvistaa myös sitä paikallaan odottamista ja ettei mitään saa tehdä ilman lupaa. Muutama vähän korkeampi hyppykin mentiin (ehkä n. 20cm?), ei ongelmia. Ja lopulta jopa kolmen esteen "rata", hyppy - putki - hyppy. Tarkasti pitää ohjata, muuten menee ohi :)

Ja voihan pee... näköjään autot muistuttavat Rumban mielestä liikaa lampaita nykyisin. Mehän lenkkeillään melkein aina metsässä, nyt pitää vaan käydä varta vasten katselemassa autoja että saa tuon ikävän tavan pois. Ja seuraavalla kerralla otan kyllä kauko-ohjattavan sitruunapannan treeneihin mukaan jos sattuu että aivot on taas narikassa ja mieli käy liian kuumana =)