Kokkolan uuden hallin avajaiskisoissa tuomaroi Anders Virtanen jonka radat eivät tällä kertaa meille sopineet sitten ollenkaan. Pari hylsyä ja nopea kymppi tuloksena. Nihkeää, nihkeää. Jäi vähän huono maku näistä ja niinpä raporttikin viivästyi. Vaan pakkohan sitä on vähän ryhdistäytyä ja raapustaa muistiinpanot.

A-kisa oli täysi katastrofi, tällä kertaa täysin ohjaajan takia. Ruoskaa ja häpeäpaalua vaan kun käyttäytyy niin tollosti!! Heti alussa koira karkasi lähdössä ts. nousi seisomaan ja tepsutti muutaman askeleen. No siinähän ei toki mitään uutta ole, mutta jonkin mielenhäiriön takia en kuitenkaan palauttanut sitä takaisin istumaan vaan päästin radalle... Hyvin se pysyi hanskassa kuitenkin, kepeiltä kielto, kunnes radan loppupuolella vedätin A:lla reilusti ja R karkasi kontaktilta eka kertaa elämässään kisoissa! Palautin sen takaisin 2o2o ja otettiin siis hylsy. Jos olisin ollut viisaampi niin olisin ottanut koko esteen uudestaan.

Tuo sähellys alkoi ottamaan pattiin sen verran että B-kisan päätin ottaa varman päälle. Nyt ei sikailla enää! No hylsy tuli heti alkumetreillä Rumban ammuttua suoraan putkiansaan 2. esteen jälkeen. Siispä kontaktihytkyä koko rahan edestä! Tällä kertaa en vedättänyt ollenkaan kontakteilla vaan pysähdyin ihan siihen lähelle. Kunnon hytkyt ja rauhallinen lähtö. Aivan täydellistä.

C-kisa oli hyppyrata, joka oli melko kiemurainen ja olisi vaatinut täydellisiä valsseja moneen kohtaan. Meinasin jo jättää koko kisan väliin kun oli niin hankalan näköinen, mutta ei meitä päästetty pois Taas sähellettiin kepeillä, ja lopussa tuli ohjausvirheen takia mutkassa rima alas. Eli tuloksena kymppi ja luokan nopein aika.

Hypärin rata alla, räveltää, räveltää ja tuloshan sieltä tuli kovalla työllä ja vaivalla