"Muutaman" tunnin bussissa istuminen kannatti ja saatiin 3. CACIB haettua Lizzulle kera ROP:n :) Lauantaina aamupäivällä siis lähdettiin, ja Kilpisjärvellä otiin ilta kahdeksan maissa. Siellä yövyttiin Arctic Polarin. mökeissä. Meillä kämppiksenä oli lampuri, schapendoes, partacollie ja neljä villakoiraa. Lizzun kanssa kömmimme vähän ennen puolta yötä parvelle nukkumaan muiden jäädessä alakertaan. Mökki oli melko uusi ja viihtyisä, joskin hieman ahdastahan siellä oli tällaisen lauman kanssa. Kello soi aamulla puoli viiden aikaan, ja bussi starttasi kohti Tromsaa noin kuudelta. Siellä oltiin hyvissä ajoin ja jouduttiin hetki jonottamaan että päästiin sisälle. Sitten alkoikin piinaava odottelu ennen kuin päästiin kehään. Oman jännitysmomenttinsa antoi tuomarin tiukka linja, ensimmäisenä rotuna oleville cavaliereille ropisi sinisiä nauhoja sen minkä kerkesi. Olin jo melkein varma että sinistä päivää vietetään mekin ensimmäistä kertaa eikä tuomarin mieltymyksestä löwchenien suhteen ollut mitään tietoa.

Tromssaan oli ilmoitettu kaksi suomalaista narttua, perustimmekin kehän reunalle oman "leijonatiimin" kilpakumppanimme kanssa hyvässä hengessä ja jännitimme menisikö leijonien arvostelu päällekäin pystykorvien kanssa. Koska tilanne näytti lopulta siltä, pyysimme pääsisikö kehään hieman etuajassa, ja niin sitä sitten mentiin. Ensin oli kehässä Tilkku, joka saikin CK:n. Tuomari tykkäsi Lizzustakin kovasti, ihmetteli vaan "jostain syystä" sen turkkia :D CK sieltä tipahti meillekin. Paras narttu luokassa Liz liikkui oikein mukavasti Tilkun perässä, ja se valittiin ensimmäiseksi ja samalla ROP:ksi ja saimme sen tavoittelemamme CACIB:in. Tilkku sai sitten sertin, eli hyvin meni kun molemmat saivat jotakin :) Selvisi sitten sekin mitä Marion Finney leijonissa arvostaa. Syy miksi Liz voitti oli sen paremmat mittasuhteet (ei liian pitkä) ja että sen runko on vankempi. Lisäksi arvostelussa luki "super head" :)

Loppupäivä meni nuokkuessa, ja käytiin ryhmässäkin pyörähtämässä Lipsuttimen kanssa koska bussi vielä odotteli. Vihdoin kuudelta Suomen aikaa päästiin matkaan. Shelliltä käytiin ostamassa norjalaista juustoa, mikä hieman ihmetytti kassaneitiä kun toista kymmentä naishenkilöä ostivat juustohyllyn tyhjäksi :P Seuraava pysähdys oli Tuulan kahvilassa jonne oli tilattu illallinen. Kotona olin lopulta puoli kuudelta aamulla, parin tunnin unet ja eikun reippaana töihin :) Harmi kun ei maisemia paljoa nähnyt kun matkaa taitettiin enimmäkseen pimeään aikaan.

Kiitos Millalle mukavasta seurasta ja tsemppiä Tilkulle viimeisen sertin metsästykseen :)