Blogisihteerikön runosuoni ei ole nyt ollut aktiivisena joten blogi on ollut melko hiljainen. Harrastusrintamalla paimennus loppui tälle syksylle, harkitaan keväällä uudestaan jatketaanko tätä vielä vaiko ei. Ehkä ei?

Agilityä treenataan Rumban kanssa viikkotunneilla edelleen, mutta nyt sitä ei ole ilmoitettu mihinkään kisoihin. Rovaniemeltä saatiin tulokseksi 5, muuten ollaan kerätty hyllymetrejä tulevia pokaaleita varten Hylsyt eivät ole tulleet mistään tietystä jutusta, osan voi laittaa huonon ohjauksen piikkiin mutta yhdestä en edes tiedä mistä se hylsy tuli, ja eräällä radalla koira ei lähtenyt pujottelemaan kun kepit oli 2. este radalla. Kummallista? Lizzun kanssa sen sijaan kisaaminen on ollut aivan mahtavaa, ja vieläpä menestyksekästä! KAS:n ja Torkk:n kisoista hypäreiltä nollavoitot! Liz-läs on ollut hieno! Se on mennyt niin lujaa että olen koko ajan ohjauksessa myöhässä enkä oikein tiedä miten se pitäisi ohjata kun tykittää niin lujaa Nyt olin rohkea ja ilmoitin sen OKK:lle sekä Arct:lle pelkille perusradoille. Nyt tahkotaan kun rauta on kuumaa ja koira kulkee, juoksu alkaa sitten kun alkaa eikä murehdita sitä turhaan .

Rumba on menossa KAS:n toko-kokeeseen lokakuussa avoimeen luokkaan. Pitäisi nyt hetimiten tehdä treenisuunnitelma sitä varten! Kaukot suht ok, varmuutta pitemmällä matkalla pitää vielä kasvattaa. Luoksarin pysäytys toimii, varmuutta lisää. Hyppy on melko hankala, varsinkin se istuminen. Pitää miettiä jaksanko alkaa tahkota sen istumisen kanssa vai otetaanko suosiolla siitä pari pojoa pois. Nouto... se osasi noutaa jossain vaiheessa oikein kivasti, mutta vaihdoin palautuksen eteen ja se tuottaa hieman ongelmia, eli tuo randomilla mihin sattuu. Paikallaoloa pitäis myös treenata enemmän. Toivottavasti se jatkossa alkais toimimaan kunnolla, tähän asti ei olla ikinä kisoissa/epiksissä onnistuttu vaikka treeneissä se on piis-of-keik...