Lizzun kanssa pakattiin kimpsut ja kampsut ja matkattiin keskiviikkona Seinäjoelle jossa hypättiin Kingtoursin kyytiin kohti Vilnaa. Vähän unta, paljon hellettä ja näytelmissä tuttu menestys jatkui eli ERI tuli ja sen jälkeen sijoituttiin viimeiseksi (eli tässä tapauksessa toiseksi). Eka päivänä ei edes Va-Cacibia meille jaettu, toka päivästä en tiedä kun en jaksanut vaivautua hakemaan liettuan/puolan tms kielellä saneltua arvostelua. Vähän tuo kielitaito ruosteessa noiden kielten osalta ;) Täytynee siis uskoa ettei Lipsuttimesta tule Liettuan valiota eikä siitä maasta kaasippia irtoa kun on jo kahteen kertaan siellä käyty häviämässä. Suuntaamme siis johonkin toiseen maahan, vaikkapa johonkin vähän lähemmäs minne pääsee nopeammin eikä mene tsiljoonia rahaa.

Olin ilmoittanut koiran myös agilitykisoihin, mutta perjantaina oli melkoinen helle ja koira väsynyt matkasta, joten päätin sitten jättää suosiolla väliin kun aikataulu muutenkin oli melko tiukka. Lauantaina ei oltais edes ehditty sinne kun bussi lähti vasta puoli yhdeksältä näyttelypaikalle ja kisat alkoivat klo 8. Kävin kyllä katsomassa kisoja vähän aikaa, ja ihan normikisoilta näytti. Ei siis mitään kummallisen näköisiä esteitä tai muuta erikoista.

Muuten reissu oli kiva, joskin melkoisen rankka. Bussissa oli mukavaa porukkaa ja yhteishenki hyvä. Tokihan matkaan yllätyksiäkin kuuluu, meillähän Tallinnasta lähtiessä puhkesi bussista rengas kun laivan lähtöön oli aikaa n. tunti. Reipas kuski hyppäsi haalareihin, ryhtyi hommiin ja yksi reissulainen meni kaveriksi. Siispä ehdittiin juuri sopivasti laivaankin 15min ennen lähtöä :) Kiitos kaikille kivasta reissusta ja mukavasta seurasta :)