Viikonloppuna Rumbailtiin yhteeensä neljä tuntia Jänesniemen opissa. Paljon uutta asiaa taas, oikea tehoviikonloppu! Jalat ja pääkoppa solmussa ja sitä rataa

Lauantaina aiheena oli päällejuoksu, mitä ollaan kyllä harjoiteltu ennenkin, mutta joka aina vaan tuntuu sellaiselta ohjauskuviolta mikä ei kerta kaikkiaan mene kaaliin. Tai käsiin. Tai jalkoihin. Eli lisää treeniä tarvitaan tämän kuvion kanssa. Sunnuntaina tulikin aivan uusia tekniikoita mukaan. Aloitettiin saksalaisella, joka on terminä tuttu muttei olla aiemmin sitä kokeiltu ollenkaan. Aluksi oli hankalaa kun koira "hävisi" selän taakse, mutta saatiin useampia onnistuneita toistoja kolmella lyhyellä radanpätkällä ja kumma kyllä tämä ei tuntunut niin hankalalta kuin päällejuoksu, vaikka perustuukin osittain samantyyppiseen ohjaukseen. Aivan uutena never-höörd -kuviona treenattiin sitten sylivekitystä. Aluksi R meinasi lähteä takaakiertoon, mutta sitten idea alkoi pikku hiljaa hahmottua. Vielä kun itse osaisi ohjata sen tarpeeksi selkeästi ja lähteä pois alta ajoissa.

Lopuksi sitten molempina päivinä tehtiin pidempää rataa käyttäen erilaisia ohjaustekniikoita,  näiden uusien juttujen lisäksi mm. niisto, poispäin kääntö, twisti, persjättö, pakkovalssi, takaakierto... hmmm... olikohan vielä jotain muitakin? Huonoiten näistä onnistui poispäin kääntö, koska olin niin paljon jäljessä koiraa, eikä sitä kyllä ole vähään aikaan treenattukaan. Muuten tuntui siltä että tekniikat ovat ainakin kohtuullisella mallilla.