Iltakisat Haukkukeitaalla. Tuomarina Jarmo Jämsä, ja osallistujia todella paljon, olikohan n. 25 joka luokassa. Rumba sai ratojen välillä levätä vajaan tunnin häkissään jäähdyttelyn ja uuden lämppäilyn välissä. Ilta oli melko lämmin, mutta onneksi rata-alue oli varjossa eikä liian kuuma.

A-kisa oli hyppyrata. Sopivan haastava, sujuva. Meidän kohtaloksi koitui kinkkisempi loppusuora kun 4. viimeiseltä esteeltä tuli kielto. Hukkasin koiran hetkeksi valssatessa ja ohihan se meni! Kaiken kaikkiaan mukavaa menoa, ja muuhun rataan pitää olla todella tyytyväinen

B-radalla vaikein kohta näytti olevan esteet 5-7 (=hyppyjä), joiden takana oli houkuttimena sekä putki että A-este. Muutoin rata oli täysin vasemmalla kädellä vietävä . Tuossa vaikeassa kohdassa pidin malttini, pysyin suht paikallaan, ja hoin matalalla äänellä "rumba-rumba", eikä se edes katsonut väärille esteille! Seisotin koiraa melkoisen pitkään kontakteilla kun maltti niillä on näköjään heikentynyt viime kisoissa, eikä mitään ongelmaa! Loppurata suoritettiin sitten puhtaasti, sijoitus 2. Rumballe eka serti ja siirto 2-luokkaan!!!

Harmittavasti videota ei ole kuvaajan puuttuessa, mutta pitää yrittää fiilistellä muuten... Loistavia ratoja molemmat!