Lauantaiaamuna pesaisin Lizzun ja kirosin surkeaa keliä. Kaikki lumet siis sulivat ja maa oli rapainen. Melkoinen homma saada koira puhtaana messariin asti. Hypättiin kahden maissa lentokoneeseen ja hurautettiin Helsinkiin jossa Lilli oli meitä vastassa. Nakkasin kamat hotellille. Aulassa joku mies ihmetteli kovasti Lizzun trimmausta ja tivasi tarkkaan miksi se ajellaan noin ja oli lähes epäuskoinen että noinko se todella viedään näyttelyyn :) Käväistiin sitten Lillin kanssa syömässä Rossossa ja ajeltiin pari kierrosta Tikkurilassa. Sitten takaisin hotellille jossa ei paljon nukuttukaan sillä tyynystä kuului tanssimusiikkia pikkutunneille asti ja sen jälkeen joku möykkäsi käytävällä.

Aamulla hypättiin paikallisjunaan ja hurautettiin Pasilaan. Sain Lilliltä lainaksi kevythäkin joten onnistuin saamaan koiran puhtain tassuin messariin vaikka tuskaa olikin raahata laukkua, häkkiä ja koiraa sepeliviidakossa. Loppu hyvin, kaikki hyviin :) Messarissa olikin leiri jo pystytetty ja Ansa -tyttönen oli kovin iloinen meidät nähdessään. Tuomarina leijonilla uusi kasvo, thaimaalainen Apiwut -miekkonen joka oli pitänyt tiukkaa linjaa edellisenä päivänä eli jännitystä riitti. Leijonista kuitenkin suurin osa sai ERI:n. Esitin Ansan junioriluokassa, tuloksena EH. Syy ei oikein selvinnyt arvostelusta, ainoa negatiivinen kommentti oli hieman suora takaosa mikä varmaankin johtui siitä että koira jännitti kovasti pöydällä oloa. Lizzu sai ERI:n, mutta ei sijoittunut 11 upean valionartun joukossa. Tällä kertaa neiti liikkui melko hyvin vaikka muuten muistuttikin lapatossua.

Paljoa en jaksanut shoppailla, vain yhden hoitoaineen kävin ostamassa. Iltapäivällä lähdettiin sitten talsimaan kohti bussipysäkkiä joka lopulta löytyi vaikka käännyinkin kerran väärästä risteyksestä. Lentokentällä saatiin odotella muutamia tunteja kun kone oli myöhässä. Juttukaveriksi saatiin muutama koiraihminen jotka olivat olleet katselemassa messaria. Vihdoin päästiin kuin päästiinkin lentoon ja kotia kohti. Eikä tarvinnut paljon unta houkutella :)

Ensi viikonloppuna sitten Lizzu näytelmöi Vilnassa, ensimmäistä kertaa reissussa vieraan mukana. Ja mamma saa jännittää kotona...