Lizzu jäi juoksun vuoksi treeni- ja kisatauolle. Ajattelin pitää nyt ihan reilusti 2 kuukautta taukoa ja katsotaan sitten jos vauhtia sekä intoa olisi enemmän.

Siispä lauantain aamutreeneihin pääsi Rumba. Menimme hallille autolla koska kävelymatka pienelle pennulle on melko pitkä, ainakin jos edestakaisin menee (25min per suunta). Aikuisellehan se on sopiva verryttely, mutta pennulle hieman liikaa. Aluksi olimme muutaman minuutin hallilla kaksistaan, ja Rumba aloitti putkiharjoitelulla. Laitoin putken kummalliselle S -mutkalle, eikä pentu sitä ihmetellyt ollenkaan. Pussikin sujui aluksi, mutta yhtäkkiä sinne ilmestyi mörkö. Saimme mörön karkoitettua pari kertaa kangasta raottamalla :)) Joku ihme vimma sillä näyttäisi olevan myös A-esteelle, joten sekin tuli suoritettua kerran. Sen varsinainen treenailu jätetään kuitenkin myöhäisemmälle iälle.

Tässä vaiheessa hallille tulikin jo treenikaverita jotka rakensivat pidempää rataa. Touhuilimme sitten kahdestaan muita juttuja toisten treenaillessa ratoja. Otin puomin pitkän sillan maahan, ja siinä verestettiin muistia kuinka kontaktille pysähdytään. Pikku hiljaa se palautuikin mieleen. Lisäksi otettiin TOKO -juttuja, 1-3 askeleen seuraamista, sivulletuloa, istu-seiso-maahan harjoittelua ja uutena asiana hyppyä yhdellä laudalla. Se menikin kivasti ja tehtiinkin lähes ALO -luokan suorituksia (jos unohdetaan se että toisessa päässä oli namilautanen odottamassa). Lopuksi treenattiin vielä agilityhyppyä sekä kytkettynä odottamista seinän vieressä.

Rumba sai jostain viime viikolla tassuhaavan, ja sen kanssa on nyt taisteltu :( Pentu on joutunut kulkemaan pääosin kytkettynä, mikä koettelee molempien hermoja. Lisäksi kun haava oli pahimmillaan, laitettiin tennissukka jalkaan suojaksi, mikä ei arvatenkaan pysy kovin hyvin. Nyt se ei ole sentään vuotanut enää, mutta ei ole umpeutunutkaan. Hankala juttu, mutta onneksi Rumbali itse ei sitä tiedosta ollenkaan.