Viime viikolla tokoteltiin joka päivä. Enimmäkseen yksin hallilla, mutta pariin otteeseen kimpassakin. Kyllähän sen näkee että suunnittelu kannattaa, edistystä on nimittäin jo havaittavissa

Paikallaolo: Ok, olen käynyt välillä palkkaamassa

Seuruu: Olemme treenanneet vain lyhyitä pätkiä sekä käännöksiä erikseen. Keskittymiskyky on parantunut huomattavasti ja edistäminen vähentynyt. Suurin murheenkryyni taitaa olla täyskäännös vasemmalle. Sitä treenataan jatkossa kiertämällä purkkeja tai muita esteitä jotta koira oppii käyttämään takapäätä kunnolla ja ohjaaja askeltamaan oikein.

Jäävät: Ollaan otettu ilman seuraamista sekä maahanmenoa että seisomista. Ne on suht ok, varsinkin maahanmeno on nopeutunut.

Luoksetulo: Pääosin käsiavulla. Törmäily on vähentynyt, mutta vielä pitää ainakin satunnaisesti ottaa käsiavulla että saisi tulemaan kunnolla varmemmin.

Hyppy: Tätä on otettu ilman lopun perusasentoa. Välillä heittämällä palkka esteen taakse, välillä käskytetty seisomaan. Hyppy on ollut Rumban bravuuri, joten tässä tärkeintä pitää vain intoa yllä ja huolehtia ettei ala ennakoimaan loppua.