Ei tainnut olla mikään järjen riemuvoitto lähteä Rumban kanssa epävirallisiin agikisoihin, mutta tulipahan käytyä vähän treenaamassa kisatilannetta Osallistuttiin sekä mölleihin että kisaaviin.

Mölliradalla päästiin jopa kolme estettä virheittä kunnes pakka hajosi. Harmittelin vähän että olisi pitänyt sittenkin valita erilainen ohjaus alkuun niin oltaisiin ehkä päästy jopa 6.-7 esteelle asti. Sen jälkeen hässäkkä olikin valmis, R karkasi väärälle esteelle, kumma juttu kun ei putki imenyt tarpeeksi. Yksi rima tuli alas käännöksessä, aivan selkeä ohjausvirhe. A:lla jarrut eivät pitäneet vaan R pysähtyi vasta maahan -> otin uudestaan ja se meni ok. Loppusuoralla koira ei irronnut ollenkaan vaan pyöri jaloissa. Viimeaikoinahan se on irronnut suht hyvin mutta nyt ei. Saldona siis 35vp (sis 2 hylsyä a 10vp) ja aika oli 40,32s mikä oli luokan keskitasoa kaikesta säheltämisestä huolimatta. Sijoitus oli neljäs.

Kilpailevien radalla päästiin viisi estettä virheittä. Alkuun olin todella tyytyväinen, ainakin tuntui sujuvalta, toivottavasti myös näytti siltä! 2. este suoritettiin takaakiertona, jonka ohjasin niistolla ja poispäinkäännöllä. 3. este oli kepit jossa tein takaaleikkauksen ja sen jälkeen lähes 90 asteen käännös putkelle. Sitten ohjaus menikin pieleen kun kiirehdin liikaa. Välissä R karkasi putkeen sekä rymisteli pituusesteen kumoon. Aloitettiin siitä sitten rauhassa uudestaan loppurata. Tiukassa välistäveto -paikassa tehokas jarrutus - siis liian tehokas ja väärin ajoitettu. A:lla tosi hyvä kontakti ja sen jälkeen hypylle takaakierto jonka ohjasin pakkovalssilla. Tämä sujuikin ihan mukavasti kun maltoi ohjata huolella. Keinu ohitettiin suosiolla. Kahdella viimeisellä esteellä meni taas ihan plörinäksi koko homma. Jospa sitä joskus osais olla hätäilemättä liikaa ferrarin ohjaimissa