Maanantaina tokottelemassa valmennusryhmän mukana yliopiston nurtsilla. Tällä kertaa meillä oli ohjelmassa omat "möllikokeet" eli käytiin läpi kaikki liikkeet alokasluokasta.

Aluksi luoksepäästävyys, jossa Rumba toki nousi ylös kun oli jo ennen treenien alkua hötkyillyt joka suuntaan kun olis halunnut mieluiten käydä halimassa kaikki tutut läpi ensin eikä se meinannut pysyä nahoissaan ollenkaan.

Sitten paikallaanolo. Rumba pysyi kohtuudella kuitenkin maassa, pari kertaa nousi kun vierustoveritkin nousivat ja oli muuta häiriötä. Tätä pitäisi treenata monessa eri paikassa paljon.

Seuraavat liikkeet olivat seuraaminen hihnassa sekä irti. Yllättävän hyvin meni, vaikka Rumba ottikin häiriötä erilaisista asioista. Ei kuitenkaan karannut mihinkään eikä haahuillut kovin kaukana edes. Nyt pitäisi harjoitella vielä katsekontaktin ottamista "valmis" -käskyllä joka toisi sujuvuutta liikkeiden aloittamiseen.

Sitten vuorossa liikeestä seisominen. Tässä olen käyttänyt "odota" -käskyä, mikä on vähän huono ja ajattelin opettaa sen uusiksi uudella käskyllä. Sopivaa käskyä olen miettinyt vielä, mutta joka tapauksessa treenaus alkaa pian. Seuraaminen oli taas huonoa ja jouduin auttamaan Rumbaa melko paljon, mutta muuten ok.

Hypyn kanssa oli aluksi ongelmia ja koira singahti aivan muualle käskyllä. Toisella yrityksellä ok. Sanoin hypyn jälkeen "seis", ja se jäi jopa seisomaan eikä mennyt maahan kuten aiemmin.

Seuraavaksi luoksetulo, jossa Rumba törmäsi aavistuksen verran jalkoihini, mutta muuten reipas ja vauhdikas liike. Varmasti meidän paras ja varmin liike josta ilman törmäystä saattaisi hyvällä lykyllä tulla jopa melko korkeat pisteetkin.

Viimeisenä liikkeestä maahanmeno, jossa Rumba seurasi todella huonosti ja jouduin auttamaan sitä paljon. Tämä sujuu nykyään yleensä on, mutta tuo seuraaminen oli niin luokatonta ettei nyt mennyt kovin hyvin.