Juoksu näyttäisi olevan jo lähestulkoon loppunut. Samaa mieltä on myös naapurin labradoriuros joka ei uikuta enää samaan malliin meidän aidan takana Mahtavaa, pian päästään jatkamaan agiliitelyä!

Eilen käytiin puolisen tuntia tokoilemassa yo:n parkkiksella. Ihan mahdotonta pään pyörittämistä kun autoja yms. meni ohi kentästä. Huoh. Eihän siitä meinannut tulla mitään, varsinkaan seuraamisesta. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno ok, samoin nouto sujui mainiosti. Seuraaminen edelleen ihan hirveää, tuntuu että vasemmalle kääntyminenkin menee koko ajan huonommaksi. Blääh. Nyt kyllä tympii koko toko kun piti se koekin perua. Ehkä pidämme siitä lajista jonkin aikaa taukoa, mitäpä sitä päätä hakkaamaan seinään jos ei huvita. Kumpaakaan.

Tänäaamuna suunnattiin Annalankankaalle jäljestämään Paulan ja Poppasen kanssa. Paula teki meille muutaman sata metriä pitkän jäljen jossa 4 keppiä + pallo. Eka keppi löytyi. Muita ei. Palloakin joutui hetken hakemaan. Jäljellä pysyi kuitenkin upeasti ja jarruttelin menoa liinan perässä ettei kaahaa liian lujaa. Vieraan ihmisen jälkiä pitäisi siis treenata enemmän. Sekä keppien nostoa joissa ei olekaan mamman vaan jonkun muun haju.