Päivitän blogia kuulemma liian harvoin, pitää yrittää ryhdistäytyä =)

Lauantaina kisailtiin Torniossa. Tuloksena kaksi hylsyä. Molemmilla radoilla Liz karkasi lähdössä, mikä on todella ärsyttävää!! Ei se treeneissä karkaa, ja toisaalta en voi liian kovasti käskyttää sitä jäämään paikalleen koska sitten voi olla ettei se lähde radalle ollenkaan... Hitto vie kun tuo vanha vaiva palasi taas.

Eka rata ei tähän kuitenkaan kaatunut, sain alun hallintaan karkailusta huolimatta. Rata sujuikin kohtuudella kunnes putkimörkö iski. Kolme kieltoa siis putkelta, jostain syystä Liz ei halunnut mennä putkesta vaan kääntyi puolivälistä takaisin. Ei vaikka kuinka yritin. Kuitenkin kisan päätyttyä kävin ottamassa tuon kummallisen putken uudestaan eikä siinä ollutkaan enää mitään ongelmaa. Varmaan joku toinen koira ajoi sen mörön pois välissä :D Mystinen juttu, en muista että näin olisi ennen tapahtunut.

Toka rata oli hyppis ja se menikin plörinäksi lähdössä karkailun takia ja hylsy tokalta esteeltä joka mentiin väärin päin. Harmi, sillä rata oli muuten hauska, putkea putken perään jne. Olis hyvinkin voinut olla meidän heiniä mikäli lähtö olis ollut hallittu.

Eilen käytiin eläinlääkärissä. Rumba sai ensimmäisen rokotuksen, ja se oli piis-of-keik. Ei tainnut lapsonen ymmärtää edes mitä siinä tehtiin, pöydällä piti käydä seisomassa ja sai syödä herkkuja :) Inkku kävi myös hammashuollossa samalla reissulla, Hampaat putsattiin ja yksi takahammas poistettiin. Tilanne kuulemma ihan ok, ei mitään hälyyttävää löytynyt suusta. Nukutuksesta herääminen olikin sitten jotain ihan kamalaa. Pyysin että sitä ei herätettäisi ennen kuin olen itse paikalla, ja näin tehtiinkin. Herätyspiikin jälkeen lässytin sille melko pitkään, tuloksetta. Sitten tuli hoitaja joka taputti koiraa selkään. Siitä Inkku -parka säpsähti hereille ja lähti juoksemaan pitkin Akuuttia aivan paniikissa huutaen kamalasti :( Viimein se juoksi yhteen huoneeseen ja sain houkuteltua sen omaan boksiin. Pissatkin taisi tulla alle :( Hieman on koiralle jäänyt traumoja noista edellisistä nukutuksista... Pitää nyt yrittää oikeasti ryhdistäytyä ja muistaa antaa oikeita luita vähän useammin josko nuo toimenpiteet voisi välttää tai ainakin väliä pitkittää.

Rumban korvat nousivat pystyyn alkuviikosta, eli näyttäisi siltä että siitä tulee kuin tuleekin pystykorvainen kuten isänsäkin on. No sehän ei menoa haittaa, onpahan vähän tuulenvastusta ja voi ehkä ohjaajakin pysyä paremmin perässä sitten kun agility aloitetaan :) Pihka-mummon blogissa on muutama kuva sunnuntailta kun toinen korva oli vielä lurpallaan. Rumba osaa nyt hypätä sohvalle ja sänkyyn, ja uusin villitys on oman hännän jahtaaminen. Muita harrastuksia on itikoiden napsiminen illalla pihavalon ympäriltä, ja lemppari lelu on Lizzun ponnari. Sattuneesta syystä Liz ei enää ponnaria käytä ja otsatukka onkin kummasti päässyt lyhentymään ;)