Käväisin Rumban kanssa vielä vähän treenaamassa ennen lauantain koetta. Muu treeniporukka oli tällä kertaa estynyt, joten hurautin KAS:n hallille heti töiden jälkeen että saa vähän tuntumaa ja saa sitä hyppyäkin kokeilla.

Seuraaminen
Otin vain irti seuraamista. Alkuperäinen suunnitelma oli ottaa heti kokeenomaisesti (joskin ilman liikkuria), mutta koska haahuilua esiintyi, tein yllätyspalkkauksia ekalla kerralla.  Sen jälkeen sitten pari kokeenomaista eli palkatonta suoritusta. Huomasin tässäkin että R jäi pari kertaa taakse haistelemaan. Eli se lienee sittenkin joku rauhoittava signaali johtuen palkkaamattomuudesta ja siitä että itse keskittyy katsomaan suoraan eteenpäin eikä koiraan. Kuitenkin tuli sitten perästä oikeaan paikaan seuraamaan. Lopulta saatiin tosi kivan oloista seuraamista kun palkkasin välissä lelulla. PItempiä seuraamispätkiä pitää siis treenata ahkerasti, vaikka sitten palkan kanssa.

Liikkeestä maahanmeno
Tämä oli ihan jees, nähdäkseni "putosi" maahan heti.

Liikkeestä seisominen
Tämäkin meni tosi hyvin, katsoin peilin kautta että R pysähtyi heti.

Luoksetulo
Pienoinen törmäys, mutta muuten oikein kiva.

Hyppy
Tosi hieno, heti eka kerralla, josta palkkasin esteen taakse. Toka kerralla menin jo koiran viereen ja sekin ok.

Paikallaolo
Vähän tynkä treeni kun oltiin kaksistaan. Olisko aika ollut reilu minuutti, ihan hyvä, ei levottomuutta.

Treenien perusteella kaikki liikkeet sillä mallilla että kai sillä tulos pitäis irrota? Mutta miten kestää oma pääkoppa? Jos sitä dopingia sitten... eli rescue remedyn voimalla läpi kokeen...