Eilen Rumba sai toiset rokotukset 16 viikkois synttäreiden kunniaksi. Neiti nuoli eläinlääkärin naaman eikä tiennyt piikeistä mitään. Vähän näyttäis  taas olevan yläpurentaa kuten oli aiemminkin, mutta saas nähdä miten leuat lopulta asettuvat. Uusia hampaita ei ole  nyt lähtenyt vaikka etuhampaat kovasti heiluvatkin. Akuutin vaaka näytti painoksi 11kg. Huhhuh, tuleekohan tuosta jättiläisbordercollie? Säkä huitelee siinä 40cm paikkeilla.

Samalla reissulla käytiin kyläilemässä. Rumballe kerrostalo hisseineen oli uusi kokemus mutta se ei paljon menoa haitannut. Ihmiset vähän ujostuttivat mutta johtui varmaan uudesta paikasta. Jos oltais ehditty oleskelemaan siellä kauemmin niin olis varmaan ollut taas kunnon meno päällä. Kun kerran kaupungissa oltiin niin ajelin auton torinrantaan ja käytiin iltakävelyllä rotuaarilla sekä piipahdettiin Stockan eläinosastolla. Tosi reippaasti maalaistollo käyttäytyi kaupungissa eikä arastellut kävellä uusissa paikoissa. Eläinosastolta löytyikin kaikkea kivaa tutkimista, harmi kun rahat jäivät autoon niin ei voinut ostaa tuliaisia.

Kävin vetämässä treenit Serti areenalla ja Rumba odotti autossa kiltisti. Lopuksi hain sen vielä autosta ja käytiin kokeilemassa putkea sekä pussia. Hyvin oli pussikin vielä muistissa ja putkihulluus tallella :)