Rumban toinen TOKO-koe Torkk:n hallissa, ja ohessa kootut selitykset. Tuomari Marja-Leena Hituri.

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 7
Tämä meni mielestäni paljon huonommin kuin viimeksi. Käskin koiran maahan ja se menikin nopsaan. Samoin jättäessä se näytti jäävän ok. Mutta mitäsmitäs... kun käännyin koiraan päin, siellähän pikku-R törötti istumassa Sitten ilmeisesti muisti palasi pätkittäin... hmmm... eikun tässähän pitikin maata, ja loppuajan koira makasi ok. Välilä oli levottoman näköinen ja välillä sievästi pää tassujen välissä. Koiran vierelle palatessa nosti TAAS kyynärpäät ylös!! Palkkaan sen aina maahan treeneissä eikä se siellä nouse, mutta näköjään kisoissa eri juttu...

Seuraaminen kytkettynä 7
Alussa tekeminen ei näyttänyt seuraamiselta lainkaan, mutta loppua kohti parani ja oli suht ok. Vain pientä haahuilua ja edistämistä.

Seuraaminen taluttimetta 6
Tämä oli aivan katastrofi. Edisti, jäi jälkeen, haahuili, ja yhdessä vaiheessa lähti haistelemaan hallissa olevaa betonipilaria jolloin annoin ylimääräisen käskyn jonka jälkeen seurasi jonkin aikaa nätisti.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0
Jäi seisomaan, enkä tietenkään edes älynnyt antaa toista käskyä. Arvasin ettei tämä onnistuisi kun jostain syystä maahanmeno hallissa tökki jo ennen kehää pahasti.

Luoksetulo 9
Ihan Rumbamainen suoritus Vauhtia ja intoa riitti, ja törmäsi jalkoihin.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Muuten pysähtyi hienosti ja pysyi paikallaan, mutta alun seuraamisessa edisti varmaan 1,5metriä.

Estehyppy 10

Kokonaisvaikutus 7
No eipä tullut yllätyksenä, suoritusten olisi pitänyt olla iloisempia ja innokkaampia.

131p ja III-tulos, sijoitus 6/7

Ehkä me tällä menolla joskus 5 vuoden päästä se TK1 saavutetaan