Höh. Ohjatut agitreenit peruttiin tältä viikolta eikä tokottelemaankaan päästä ryhmän mukana. Mutta eihän se meidän menoa haittaa :)

TOKO:n osalta meillä on ollut tehotreenissä paikalla pysymiset. Kaikissa asennoissa. Istumisessa menee herkästi maahan, ja seisomisessa saattaa ottaa pari askelta. Maassa pysyminen suht ok. Seisominen on kehittynyt kovasti, mutta kovin kauas en vielä uskalla mennä ettei tule niitä askelia. Samoin seuraamista on treenattu kovasti. Sekä parin askelen seuraamisia, että vähän pidempiä pätkiä joissa palkkaan kontaktista liikkeessä. Ehkä sekin liike joskus saadaan kisakuntoon. Ehkä... Myös liikkeestä maahanmeno sekä seisomaan jääminen on ollut harjoittelussa, mutta niitä ei vielä yhdistetä seuraamiseen. Maahanmeno sujuu kohtuudella, mutta seisomisesta ei juuri mitään hajua ilman vartaloapua. En tiedä pitäisikö siihen ottaa joku muu käsky? Pitää miettiä...

Agilityn suhteen on ollut melko hiljaista, mutta sen verran sain aikaiseksi että virittelin kujakepit omalle pihalle. Jospa niitä ottais nyt päivittäin ja saisi kesän aikana pujottelun kuntoon. Aika hyvin kakara älyää jo pujottelusta. Otan toistaiseksi remmissä enimmäkseen, ja pyrin ottamaan kaikista kulmista heti alusta alkaen.