Toiseksi viimeinen agitunti ennen kesälomia. Aluksi pohjustettiin poispäin kääntöä ilman estettä. Rumba oli aluksi Marin kanssa mallioppilaana, kuulemma potentiaalinen väärään suuntaan pyörähtäjä ja sitä pitäisi välttää viimeiseen asti. Saimme tämän onnistumaan melko hyvällä varmuudella kunhan muistan itse käyttää ja kääntää vartaloa kunnolla. Muuten väliajalla treenattiin keinua, nyt Rumban kanssa ekaa kertaa keinua kiikuttaen. Vähän se arasteli keinun liikettä, mutta pitää käydä kesällä tätä ottamassa.

Ratapiirros alla. Ensin mentiin numerojärjestyksessä. Jännitin ennalta alkusuoraa, että miten kummassa ehdin sen ohjaamaan. Neloshypylle ja siitä putkeen. Hyvin onnistui kun tulin ottamaan sen vastaan kolmoshypyn lähelle. Eka kierroksella käytin vastaista kättä, mitä kuulemma pitää säästää tiukempiin tilanteisiin. Samoin viimeinen hyppy jäi suorittamatta koska en kääntänyt sitä putken jälkeen tarppeksi. Toisella kertaa tulikin sitten puhdas nollarata ja ohjaus oli selkeää.

Sitten sama rata käänteisessä järjestyksessä. Otin Rumban vastaan 2. hypyltä oikealla kädellä, siihen valssi, jarrutus ennen 4. hyppyä, ja pitkä suora jossa koira juoksikin esteiden ohi.  Toisella yrittämällä alun ohjaus epäonnistui koska laskin oikean käden alas. Lopulta saatiin puhdas rata onnistumaan kun pidin kädet ylhäällä ja ohjaus oli rauhallista. Marikin ihmetteli kuinka ihmeessä pystyin niin rauhallisesti ohjaamaan. Ilmeisesti meille alkaa pikku hiljaa löytyä yhteinen sävel miten radalla edetään Hymy Ja voi kuinka hienosti pieni koira irtosi myös loppusuoralle Cool

 

1244480523_img-d41d8cd98f00b204e9800998e