Rumba rallatteli kolme rataa ihanalla Virpiniemen tekonurmikentällä. Paikka on kyllä täyden kympin arvoinen joka suhteessa! Loistavat ulkoilumaastot, ja aivan mahtava pohja! Sunnuntaina satoi aamulla kuin esterin p... mutta kentälle ei kertynyt yhtään lammikkoa, eikä pohja ollut lainkaan liukas kummallekaan. Tosi upea paikka kisoille A-kisan tuomari J. Jämsä, muissa J. Tienhaara.

A-kisassa kilpailtiin Hemmon maljasta, joka ei taaskaan napsahtanut tähän talouteen Rata oli sujuva, mutta meille sattui taas muutamia harmittavia ohjausvirheitä. 3. rima tippui väärin ajoitetun valssin takia. 5. hypyltä kielto kun ohjaaja ei ollut ihan kartalla. Samoin yksi kielto kun maltti puuttui. Myöhemmin vasta hoksasin että siihen olis voinut tehdä päällejuoksun niin olis voinut onnistua. Eli tulos 15 jolla irtosi sija 3.

B-kisa oli hyppyrata. Melkoisen haastava sellainen. Meidän kohtaloksi koitui todella vaikea kohta, kun kepeiltä olisi pitänyt kääntää koira 180 astetta taaksepäin jotta olisi saanut sen ohjattua seuraavalle hypylle. Siitä siis mentiin ohi ja jatkettiin sujuvasti rata loppuun. Loppurata oli kuitenkin lähes täydellinen ja siihen olen todella tyytyväinen kun selvittiin monesta vaikeasta kohdasta!

C-kisa oli jälleen haastava 1-luokan radaksi. Pääsimme esteelle 11 ilman virhettä. Putken jälkeen pienessä kulmassa hyppy, josta kielto. Sen jälkeen vähän senssit sekasin ja taisi siinä tulla pari muutakin virhettä. Hylsy otettiin tahallaan kun R karkasi A-esteeltä ilman lupaa. Pysähtyi kyllä mutta "valui" siitä maahan asti seisomaan. Siispä otettiin se uudelleen megahytkyjen kanssa.