Viikonloppu alkoi tehokkaasti, eli lauantaiaamuna klo 8 olimme Lizzun kanssa Active Dogin hallilla treenaamassa. Kävellen matka sinne kestää vajaat puoli tuntia, ja tuntui kuin olisin unissa kävellyt sen matkan. Huhhuh, sisua vaatii että tuohon aikaan jaksaa herätä. Onneksi halli on ihana: lämmin, siisti, valoisa ja hyvä pohja ja sen takia ehkä jaksaa jopa kukonlaulun aikaan sinne vaivautua. Otettiin esteen kiertoa, sekä välistä vetoa. Lisäksi kontakteja ja keppejä.

Hallilta palauduttuamme käväisin hetken kotona, vaihdoin koiran eli pakkasin Rumban autoon ja hurautimme Kempeleeseen mätsäriin. Se oli melkoinen pettymys, kun noin 15 babypentua (4-6kk) otettiin yhtä aikaa todella ahtaaseen kehään jossa hädin tuskin mahtui seisottamaan koiraa. Pennut liikutettiin kahdessa erässä. Liikkumisesti ei siis tullut yhtään mitään, edellä meni hitaasti mateleva koira ja lisäksi tilaa per koira oli niin vähän ettei beibit pystyneet edes keskittymään. Aika erikoista ettei kääpiökoiria otettu edes pöydälle vaikka sellainenkin oli kehässä. Nojoo. se oli sit sellanen reissu...

Sunnuntaina suunnattiin taas AD hallille, tällä kertaa Rumbalin kanssa, katsomaan Pihka mummon harjoittelua PM kisoja varten. Rumbakin treenasi hieman sivulletuloa, seuraamista, TOKO -hyppyä sekä leikkimistä :) Lisäksi se yhtäkkiä hoksasi A-esteen ja hyppeli sitä vasten. Päästin sen lopulta menemään koko esteen ja sehän menikin kivasti. Onpahan sekin nyt korkattu :)

Ja lopuksi vielä muutama kuva

Lizzun ja Rumban hurrrjannäköistä leikkiä

dsc_0004_073.jpg

dsc_0012_079.jpg

Rumban uudet hienot glitterivaljaat, katsokaa kuin prinsessa itse nauttii niistä

dsc_0021_088.jpg

Metsässä voi juosta...

dsc_0033_100.jpg

...syödä puolukoita...

dsc_0038_105.jpg

...joskus jopa söpöstellä :)

dsc_0064_131.jpg

dsc_0066_133.jpg

dsc_0085_151.jpg