...ne kepit jäljeltä nimittäin. Tein illalla lähimetsään 460m pitkän jälken joka sai vanhentua hieman toista tuntia (ehkä lähemmäs 1,5h) ja laitoin sinne 8 keppiä eli niitä oli melko tiuhaan. Eka keppi oli noin 100m päässä lähtöpaikasta, muut sitten pienemmillä väleillä.

Ensimmäiset kolme Rumba nosti/ilmaisi oikein hyvin, mutta sitten homma meni aivan plörinäksi. Ei minkäänlaista yritystä etsiä keppejä Jäljellähän se kyllä pysyy suht hyvin, tosin loppumetreillä alkoi haahuilemaan vaikkajamissä. Näytti kuin se olisi kuunnellut lintujen laulua ja ollut kuin metsäretkellä. Joka ikisestä kepistä suorilta ohi, ei ilmaissut niitä mitenkään. Viimeisen kepin lähettyville pysähdyin sitten niin pitkäksi aikaa että se nousi vihdoin ja viimein. Huoh.

Mutta joo, eipä sitä tiedä josko tuolla olisi liikkunut ihmisiä tai eläimiä, kyseisen paikan ohi menee metsätie jossa on kulkijoita. Samoin siinä näytti olevan jonkun eläimen jätöksiä (hirvi, peura?) mitkä voivat toki viedä mielenkiintoa. Jatkossa pitänee välttää tuota palkkaa ja tehdä jälki syvemmälle metsään. Harmi kun tänne rakennetaan niin hirvittävästi uusia taloja että kulkijoita metsässä alkaa olla entistä enemmän...

Olisiko sitten seuraavan kerran strategia tehdä pitkä jälki jossa vain 2 keppiä? Hmmmm... tuumaillaan asiaa... Joka tapauksessa motivaatiota keppien nostamiseen pitäis jostain saada lisää, nyt sitä riitti vain alkumatkalla ja sitten hajut veivät koiraa.