Pk-treenien kanssa ollaan myös edistytty, ainakin vähäsen. Viime torstaina alkoi BH-kurssi, jossa treenattiin aluksi mikrosirun lukua, tuomarille ilmottautumista, henkilöryhmää ja kickbiken/rullaluistelijan ohitusta. Kaikki sujui hyvin, tosin henkilöryhmää taisin vähän liikaa jännittää ja tuijotin koiraa vähän liikaa. Mutta joka tapauksessa, ei sen suurempia ongelmia.

Sunnuntaina käytiin kokeilemassa jälkeä. Kaikki 6 keppiä nousivat tosi hienosti. Tosin aluksi R meinasi jatkaa jäljestystä keppi suussa eli pikkuisen piti muistutella että keppi pitäis muistaa luovuttaa välissä. Oikein positiivinen yllätys että homma oli noin hyvin mielessä. Määrätietoista jäljestämistä vaikka kyllähän se tuppaa edelleen kaahaamaan liian lujaa.

Maanantaina Kaisun ja Luodin kanssa tehtiin esineruutu Annalankankaalle. Ajattelin ensin aloittaa helpolla treenillä eli ruutuun piilotettiin vain leluja. Ensimmäinen lelu heitettiin Rumban katsoessa maahan ja se oli ehkä liian helppo treeni, esineelle rynnättiin suorinta tietä. Toinen lelu löytyi myös itsenäisellä työskentelyllä vaikka oli aivan takareunassa. Mutta apuja ei tarvittu. Kolmannen lelun kohdalla keskittymiskyky ei oikein meinannut enää riittää ja jouduin kävelemään hieman lähemmäs. Lopulta sekin löytyi ilman suurempia apuja. Tosi hienoa, tätähän me emme ole treenanneet kovinkaan paljoa, ehkä noin 5. esineruutu Rumballe?

Esineruudun jälkeen viestiteltiin. Pari eka kertaa viesti vietiin täysillä ja epäröimättä. Sitten menin puun taakse piiloon, minkä Rumba valitettavasti ehti huomata, joten juoksi sinne suorinta tietä. Vaan syrjästä ei sitten enää lähtenytkään kakkosohjaajan luokse. Ei sitten millään. Hädin tuskin edes silloin kun mentiin suoralle lähetyslinjalle. Sen jälkeen helpotettiin treeniä ja lopetettiin homma kun saatiin lyhyeltä matkalta onnistumaan kerralla. Ensi kerraksi pitänee ostaa esim. kissanruokaa kun ei tuo välitä kauheasti leikkiä vieraiden kanssa.