Rumba rallatteli kaksi starttia kylmääkin kylmemmässä Junko-hallissa. Kummastakin tuloksena hyl. Molemmat olivat teknisesti melko vaativia 1-luokan radoiksi, ei ollenkaan sellaista pelkkää päästä päähän suoraa.

A-radan tuomaroi Jari Tienhaara. Alku lähti sujumaan oikein mukavasti, mutta pakka hajosi pujottelun jälkeen kun Rumba jätti pari viimeistä väliä pujottelematta. Sitten tulikin kiire jatko-ohjaukseen. Valitettavasti tätä ei saatu videolle, mutta luulen että tuli vilkaistua seuraavaa estettä joka oli tiukassa 90 asteen kulmassa keppien jälkeen. Rumba kävi melko kuumana eikä loppuradasta tullut yhtään mitään. Jossain vaiheessa se kävi koskettamassa A:ta mistä hylky. Tästä radasta ei kyllä kovin hyvä fiilis jäänyt kun meni ihan höpöksi koko touhu.

B-radalla tuomarina oli Alen Marekovic. Kohtaloksi koitui tällä kerta turha nynnyily kun jäin varmistamaan keppejä liiaksi jolloin niiden jälkeinen valssi oli armotta myöhässä enkä ehtinyt törkkäistä koiraa oikealle esteelle vaan se ehti sukeltaa putkeen. Voi höh ja pöh. Mutta otettiin tämäkin sitten harjoittelun kannalta ja hytkyttiin kontakteilla koko rahan edestä Radasta jäi hyvä fiilis, mutta kun katsoin videolta jälkikäteen niin aaargh! Voi kökkö, mikäs tuulimylly se siellä taas porhaltaa ja joku rimakin tuli näköjään sen takia alas