Rumba rallatteli kolme rataa oman seuran kisoissa tutussa hallissa. Tuomarina Mika Moilanen. Tavoitteena oli saada vähintään yksi tulos eikä pelkkää hyllymetriä. Tavoite ylitettiin ja saimme jopa kaksi tulosta (5 ja 15). Wautsiwau! Tämä onkin meille jo viides vitonen eli nolla siellä vielä nurkan takana odottelee

D-kisa oli perusrata. "Vanhanaikainen" S-mallinen mitä nykyään harvemmin enää kisoissa näkee. Sellainen ns. perushelppo rata siis, mutta kompastuttiin ihan tyhmiin virheisiin. Kaksi rimaa tuli alas, ja kepeiltä virhe Rumban lopettaessa pujottelun heti alkuunsa.

E-kisa oli lähes sama kuin D, vain yksi este vaihtui ja mentiin toiseen suuntaan eli lopusta alkuun. Tämä sujuikin ihan kivasti, mutta todella harmittavasti liiallisen vauhdin takia Rumba törmäsi keppeihin. Minusta näytti kuin sillä olisi jäänyt myös varvas tai kynsi kiinni keppien rautaan. Aika pahannäköistä, mutta niin siitä sitten jatkettiin matkaa ja suoritus riitti kolmanteen sijaan.

F-kisa oli hyppyrata, jossa enemmän kiemuraa kuin edellisissä. Olin jo aika poikki rankasta viikonlopusta (edellinen päivä ylitoimitsijana), jalat muusina kuten aivotkin, enkä ehtinyt tutustua rataan kunnolla. Reunalla vielä mietiskelin ohjauskuvioita ja kohtaloksi koitui tyhmä ohjausvalinta. Rumba vilahti väärään putken päähän, aivan ohjauksen mukaisesti. Tälläkin radalla kepit tökkivät...

Kisojen rataprofiilit löytyvät täältä.

Kokonaisuutena pitää olla tyytyväinen kontakteihin! Toimivat kuten treeneissäkin. Ja tietysti siihen että homma pysyi suunnilleen kasassa kaikilla radoilla eikä tuloksena ollut triplahylsyjä Harmittavasti kepit eivät edelleenkään toimi kisoissa ja hieman ärsytystä aiheuttaa tuo F-kisan lähdöstä varastaminen. Nojoo, ei muuta kuin nokka kohti uusia kisoja!