Rumba käväisi vielä ennen kisoja TOKO epiksissä alokasluokassa. Tulipahan selväksi ettei kehitystä ole juurikaan tapahtunut edellisten episten jälkeen. No eipä auta kuin toivoa että edes tämä tulostaso pidettäisiin virallisissa. Toivottavasti ei enempää taantumaa tule sentään.

Luoksepäästävyys 10
Aivan loistava! Ei hötkyilyä eikä tuomarin halimista

Paikalla makaaminen 6
Rumba nousi istumaan ehkä jossain n. 30sek kohdalla. Ja maahanmenossa jouduin antamaan kaksoiskäskyn, en tiedä jäikö tämä tuomarilta huomaamatta?

Seuraaminen kytkettynä 8
Edisti ainakin koiran mitan verran, keskittymiskyky täysin hukassa jälleen.

Seuraaminen taluttimetta 8
Sama kuin kytkettynä. Tämä meni ehkä vieläkin huonommin, haahuili, haisteli, jne.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5
Muuten ok, mutta olis voinut mennä nopeammin maahan.

Luoksetulo 10
Hieman törmäsi jalkoihin, mutta sanoisin että se oli Rumbaksi pelkkä tahaton hipaisu. Ei siis tullut suoraan päin jalkoja niin että tasapaino meinaa mennä, kuten monesti tulee.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Seuraaminen taas luokattoman huonoa!! Teki kaarroksen juuri ennen käskyä, ja otti pari askelta käskyn jälkeen.

Estehyppy 0
Sinkosi suoraan tuomarin/lo:n luo, ja sen jälkeen meni töröttämään esteen toiselle puolen aivan kuin olis muka suorittanut sen

Kokonaisvaikutus 9,5
Reipasta menoa kuitenkin, tarkkuus hukassa.

Yhteensä 152,5p ja jumbosija

Kootut selitykset: maa oli kylmä, maahanmeno saati siellä pysyminen oli vaikeaa sen vuoksi. Seuraamiseen en keksi muuta selitystä kuin että minä käyttäydyn kokeessa eri tavoin kuin treeneissä. Ei se yleensä noin paljoa edistä taikka haahuile. Pitää siis kiinnittää huomiota ainakin siihen että vähennän palkkausta, en katso koiraa enkä kehu sitä kun otetaan pitempiä pätkiä. No en tiedä onko enää paljon tehtävissä ennen koetta... jospa ei enää takapakkia kuitenkaan...