Rumba rymysi pari starttia kylmässä Junko-hallissa. Tuomarina molemmissa Johanna Nyberg jonka radat olivat 1-luokaksi melko haastavia. A-kisassa maxi1:ssä tuloksen sai vain kolme koirakkoa (n. 20:stä).

A-kisa meni meilläkin aivan rymyämiseksi. Lähtöviivalla vielä mietin vaihdanko ohjaussuunnitelmaa, mutta pitäydyin alkuperäisessä rohkeammassa vaihtoehdossa mikä ei sitten ollut kovin järkevää ja kepeiltä 10 kielloista (meni 2. väliin). En tiedä olisinko millään saanut keppien jälkeen koiraa oikeaan päähän putkea (kauimmaiseen) ja sinne väärään päähän se sitten livahti. No jotain positiivista sentään, keinun ja A:n kontaktit toimivat moitteettomasti. Puomille päättyi meidän matka kun Rumba putosi sieltä alas, onneksi jaloilleen/mahalleen. Tästä radasta olisi videota mutta se ei taida tulla nähtäville... Yritin sieltä kuunnella kuuluttajan ihmettelyä Rumbbiksen vauhdista, jotain siihen tyyliin sanottiin että "onpa vauhdikas vesseli"

Välissä vierailu anoppilassa lämmittelemässä ja iltapäivällä C-kisaan. Harmittelin etukäteen että kun tuli ilmoitettua hypärille, mutta näköjään jopa me voidaan sellaisella onnistua ihan kohtuudella ja pitää paketti kasassa loppuun asti. Nojoo, ihan kaikki suunnitelmat eivät onnistuneet, mutta pikku pelastuksilla maaliin asti. Kepeillä viimeinen väli jäi pujottelematta ja loppuun olin suunnitellut valssin ennen 3. viimeistä estettä mutta enpä ehtinyt sinne asti joten pikku sählinkiä. Tuloksena kuitenkin 5 ajalla -13,71 ja kolmas sija! Rumba siis aivan ensimmäistä kertaa palkintopallille ja vielä hypärillä!