Rumba on todellakin jo miltei sisäsiisti :) Yöt se on enimmäkseen ollut "kuivilla", kuten työpäivätkin. Satunnaiset vahingotkin ovat todella harvassa. Mahtavaa!!

Pentukoulussa jatkettiin ohitusharjoittelua. Koulussa se sujuu ihan ok, mutta todellisuudesta en oikein tiedä kun meillä ei niitä tilanteita tule oikeastaan koskaan. Lisäksi muisteltiin odottamista kytkettynä sekä kontaktikävelyä. Uutena juttuna agiesteistä otettiin keinua niin että koira nostettiin keinun päähän ja sitä kiikuteltiin ylös alas. Rumba ei tainnut paljoa huomata koko liikettä, vankasti seisoi jaloillaan ja keskittyi kalkkunan popsimiseen :) Kotiläksyksi tuli harjoitella hampaiden katsomista ja muuta tutkimista.

Rumba oli turistina Kajaanin agikisoissa. Reipas tyttö ei pelännyt hallia ollenkaan ja oli menossa kaikkien ihmisten luokse :) Lizzun kisat menivät täysin penkin alle. Vanhat ongelmat siellä yhä kummittelevat. Lähdössä karkailu latistaa koko suorituksen heti alkuunsa. Lisäksi kontaktiesteet ja jopa Lizzun bravuurieste kepit sujuvat niin perusteellisen hiii-taaas-tiii... Hyppikseltä tosi huono tulos (jotain 37 tjsp, josta 15vp ja loput yliaikaa), perusradalta otin tahallisen hylsyn kun en jaksanut tahkota ja madella enempää. Ongelmavyyhtiä voisi alkaa purkamaan ensinnäksin siitä lähdössä karkailusta, mutta se onkin sitten eri asia miten. Perusvika taitaa olla se että käyttäydyn kisoissa eri tavoin kuin treeneissä ja siksi tuota tapahtuu. Ensin pitäis tietää mikä se käytös on mikä tuon aiheuttaa. Enkä tietenkään muista sitä Remedy Rescuetakaan ottaa vaikka sekin olis hankittuna valmiiksi. Mikähän lääke auttais siihen yhteen tautiin minkä nimeä en muista mut alkaa D:llä ;)

Vihdoin sain purettua kamerasta kuvia koneelle ja laitettua nettiin. Tässäpä siis vähän muistoja syksyltä :)

Porokoira Fasu kävi tapaamassa Rumbaa, valitettavasti en saanut heitä samaan kuvaan mutta tässä Fasusta pari otosta.

fasu1.jpg

fasu2.jpg

fasu3.jpg

Päivi lahjoitti hienoja hirvenluita, tässä Rumba edesauttaa hampaidenlähtöä. Ensin meni tovi ihmetellessä mitä nämä kummalliset kapistukset ovat mutta pian oli pieni koira täydessä touhussa.

rumbaluu1.jpg

Erikoinen luunsyöntiasento

rumbaluu2.jpg

Ansa oli meillä hoidossa lokakuussa, nuorimmaiset olivat molemmat kovin mieltyneitä keppeihin

rumba-ansa.jpg

Söpöstelyä sisällä

rumba1.jpg

rumba2.jpg

Rumban ensimmäinen kokemus lumesta.

Tässä kisaillaan hangessa Lizzun kanssa

rumbatalvi1.jpg

Ihmettelyä

rumbatalvi2.jpg

Hmmm... mitä tämä valkoinen aine on??

rumbatalvi3.jpg