Kirjoittelin eräänä päivänä pitkät pätkät edellisviikonlopun treeneistä, mutta se hävisi kuin  tuhka tuleen enkä jaksanut kirjuuttaa uudestaan.  Ilmeisesti Vuodatus ei toimi kunnolla Opera -selaimen kanssa. Nojoo,  jospa nyt jaksais yrittää uudestaan ja raapustaa muutaman rivin :)

Lauantaina herättiin taas kukonlaulun aikaan, ja tällä kertaa oltiin Rumban kanssa kaksistaan AD hallilla.  Tokoteltiin vähäsen, seuraamista, käännöksiä, istu-maahan-seiso -harjoituksia, sekä ensimmäistä kertaa luoksetuloa pidemmältä matkalta. Rumba kävi omilla tutkimusreissuillan nuuskuttelemassa hallia, ja kun se oli jo melko kaukana, kutsuin sivulle. Tosi hienosti ja vauhdikkaasti se tulikin :) Myös hyppyä otettiin jonkin verran. Agia treenailtiin myös, niitä ihania putkia, sekä pussia tietysti. Lisäksi rengasta, ja kahden hypyn sarjaa. Hallilla oli valmiina matalalle viritetty puomi, ja sitä treenattiin myös. Vaikeuksia tuottaa suunnaton vauhti, eli todella vaikeaa ehtiä ajoissa stoppaamaan koira alastulolle. Koira kuumui jonkin verran eikä meinannut malttaa millään pysähtyä, mutta pari onnistunuttta suoritusta saatiin kuitenkin.

Sunnuntaina käväistiin KAS:n hallilla Päivin kanssa tokottelemassa. Kuulemma seuraaminen näyttää kivalta, ja sain vinkkejä käännöksiin. Hyppyä tehtiin myös, ja sekin sujui vaikka este onkin hieman eri näköinen kuin AD:lla. Uutena juttuna tehtiin ruutua. Hyvin Rumba hoksasi erilaisen kosketusalustan, ja pystyin lähettämään sen ruutuun jopa useamman metrin päästä.

Arki-iltoina ollaan kotona opeteltu noudon alkeita, ja Rumba on jo onnistunut pari kertaa nostamaan kapulan oikeaoppisesti maasta minulle. Kapula saisi ehkä olla vähän pienempi, en yhtään muista mistä ja milloin mulle on se kapula tullut, mutta aika iso se on. Oliskohan ilmaiseksi saatu jostain vai olenko tosiaan mennyt noin suuren ostamaan? Ken tietää :D