Lizzu kirmasi kolme rataa Kemin Junkohallissa Kaamosrallissa. Hurjaa menoa oli ja taas oli kiva kisata kun homma luistaa Täytyy olla todella tyytyväinen kontakteihin ja keppeihin, joissa ei pahemmin maleksittu.

D-kisa, agirata
Rataprofiili vaikutti mukavalta ja virtaavalta, kontaktiesteinä oli muistaakseni keinu ja A. Liz lähti radalle vauhdikkaasti, onneksemme edellä starttasi pari cavalieriä joiden katsomisesta koira saa hyvät kicksit Radalle lähdettiinkin vauhdikkaasti kolmen esteen hyppysuoralla. Seuraava este oli putki, jonka oikeaa päätä varmistelin vähän liikaakin. Tästä iiiso kierros ja kielto. Toinen virhe tehtiin ja aikaa tuhlattiin kun Liz kompuroi riman pudotessa. Kuitenkin VAIN n. 2sek yliaikaa ja radalta kymppi.

E-kisa, agirata
Toinen agirata meni mönkään heti alkumetreillä kun Liz karkasi kolmen esteen jälkeen houkuttimena olleelle puomille. Loppujen lopuksi sekään ei kovin harmittanut koska koira JUOKSI puomin reippaasti siitäkin huolimatta että jäin karjumaan sitä oikealle esteelle . Jatkoimme puomin jälkeen matkaa numerojärjestyksessä loppuun asti, turhapa sitä koiraa olis ollut käännyttää takaisin.

F-kisa, hyppyrata
Ennalta epäilin vähän jaksaisiko koira kirmata kolmea rataa päivässä, mutta turhia olivat epäilyt. Hienosti vauhti riitti vielä hyppärilläkin. Ihanneaika oli asetettu melko tiukaksi, ja vaikka mentiin juoksemalla rata läpi eikä mitään ihmeellistä sattunut eikä tehty suuria kaarroksia, silti n. 2sek yliaikaa ja sillä lohkesi voitto. No eipä me hyppärinollaa tarvittaisikaan, niitä on plakkarissa jo kolme