Perjantaina käännettiin pösön nokka kohti Jyväskylää ja ajeltiin hotelli Laajavuoreen yöksi. Mukana tietysti koko lauma. Tämä olikin ensimmäinen hotelliyö Rumballe, mikä jännitti etukäteen hieman miten neiti osaa käyttäytyä ja haukkuuko joka risaukselle. Kivasti se kuitenkin meni, vaikka erilaiset lattiapinnat hieman ihmetyttikin. Ja hiljaa osasi olla koko yön. Aamulla pikainen lähtö Tampereelle.

Ensimmäisenä heti kymmeneltä kehään asteli Rumba esittelemään pitkiä mannekiinin sääriään. Ehdin treenata kehäkäyttäytymistä ennen tuomarin saapumista, ja silloin ravaaminen sekä seisottaminen onnistui hyvin. Arvostelussa kehäkäyttäytyminen ei sitten ollutkaan enää niin priimaa. Ravatessa Rumba veti joka suuntaan ja seistessä korvat menivät luimuun eikä se järin ryhdikkäältä näyttänyt. Onneksi tuomaria vaan yritettiin halia eikä jatkuvasti oltu kaulaan kiipeämässä :) Suullisesti tuomari Marion Hopkinson sanoi Rumban olevan kovin keskeneräinen, mutta kuitenkin lupaava. Ja ravaaminen pitäisi saada kuntoon, sekä vähän itsevarmuutta. Tuloksena siis kahdesta narttupennusta 2. sija eikä kp:tä. Esiintyminen olisi voinut mennä paremminkin, mutta ihan kivasti kuitenkin ottaen huomioon että tämä oli molemmille eka kerta bc kehässä :)

"Typical head with erect ear. Very alert expression. As yet immature in depth and rear thigh. Movement appears sound but quite erratic." 

Sitten odoteltiin muutamia tunteja, käytiin syömässä, shoppailemassa ja sen sellaista, kunnes leijonakehä alkoi vihdoin n. klo 15. Tuomarinmuutos oli ilmoitettu perjantaina iltapäivällä, ja tällä kertaa arvostelemassa oli uusi tuttavuus Susanne Kuratko Itävallasta. Ei ollut tällä kertaa kummallakaan fiiliksiä mennä kehään, eikä Lizzu liikkunut kovin hyvin. Pitkästä aikaa meille punainen nauha ja samalla valioluokan 4. sija muiden saadessa erin. Arvostelua en edes yritä tähän laittaa koska se on saksaksi...

Löwchen yhdistyksen kokous oli vielä kehän jälkeen ja päästiin lopulta lähtemään vasta kuudelta. Hieman aikaa arvottiin ja tuumailtiin ja päätettiin soittaa Laajavuoreen josko sieltä löytyisi meille huone. Ja löytyihän se ja päästiin nukkumaan. Kotona oltiin sitten sunnuntaina iltapäivällä. Matkailu avartaa :)

Pentuluokan nartut. Rumba the tikkujalka taempana :) Kuva: kennel Lionland

Heikkoa esitystä ravaamisesta... Kuva: kennel Lionland

Poseerausta. Kuvat: Hanna Seppä