Tänään tuli sitten vihdoin puolen vuoden odotuksen jälkeen Lizzun C.I.B. vahvistus FCI:ltä :) Diplomia odotellessa... ;)

Illalla reippaana taas treeneihin. Otin tällä kertaa Rumban mukaan että se saa joskus lenkkeillä vähän vieraammassakin paikassa. Hermot meinasi mennä jo alkumatkasta. Ei pitäis koskaan pennun kanssa lähteä kiireellä mihinkään. Taas oli mörkö auton perässä ja meinasin jo palauttaa koiran takaisin kotiin. Jollain konstilla sain sen kuitenkin pikaisesti autoon ja eikun matkaan. Eipä ollut lämmittelylenkilläkään helppoa... autoja... pyöriä... koiria... huoh... Rumba sitten autoon ja eikun Lizzun kanssa halliin treenaamaan.

Tällä kertaa agiliitely kulki aivan mielettömän hyvin! Lizzu on saanut vireensä takaisin, mahtavaa :) Otin ratatreenin vain kertaalleen koska se sujui niin kivasti ja tuntui hyvältä, molempien mielestä. Vauhti oli nyt palannut normaaliksi. Ihanaa :) Toivottavasti kisoissa saatais sama fiilis päälle! Sen jälkeen hieman A:ta ja keinua sekä lyhyttä ratapätkää. Fiilis oli edelleen loistava, joten treenit jätettiin lyhyeksi ja käytin Lizzun yksinään kävelyllä.

Rumba pääsi vielä lopuksi  yksinään käymään pikku lenkin myös ja nyt meidän välillä oli taas yhteydet kunnossa ja koira sai revitellä metsikössä. Pääsin myös järjestämään pari tilannetta että piilouduin siltä. Sillä saatiin vähän tarkkaavaisuutta lenkkeilyyn - emäntä saattaa karata jos koira ei ole tarkkana ;) Vähän arvelutti vielä hiihtäjät ja mahdolliset moottorikelkat, ja niiden takia vapautta jonkin verran piti rajoittaa.