Vuonna 2007 harrasteltiin, pääasiassa näyttelyitä, mutta loppuvuodesta saatiin jopa agility rullaamaan kivasti. Vuosi alkoi todella hienosti kun Lizzu oli helmikuussa Tuusniemen ryhmiksessä ROP ja sai toisen sertinsä, kun leijonia oli ilmoitettu näyttelyyn peräti 20kpl! Viimeinen serti olikin sitten tiukassa, mutta tulihan sekin lopulta heinäkuussa, ja niin Lizzun tittelirivistä tuli komea eli FIN, S & N MVA. Yhteensä Lizzu kävi clubbarin lisäksi 15 virallisessa näyttelyssä, joista 5 ulkomailla. EH tuli vain kerran, joten kyllä on koira kehittynyt kovasti.Toukokuussa Piteåssa käytiin SDHK:n ryhmiksessä "hakemassa" toinen Ruotsin serti, ja lokakuussa piipahdettiin Tromssassa josta tuliaisina kolmas CACIB. Joulukuussa Lizzu lähti Kirsin ja Mervin mukana käymään Vilnassa kahdessa inttinäyttelyssä, mutta tällä kertaa ei onnistunut vaan tuomisina oli "vain" kaksi vara-CACIB:ia sekä kaksi luokkavoittosertiä joita tarvittaisiin valioitumiseen kolme. Niin lähellä, mutta silti niin kaukana... Mutta kaiken kaikkiaan näyttelyvuosi oli hieno, valmistuihan minun ensimmäinen valiokoirani jopa kolmen maan valioksi :) 

Agilityvuosi sen sijaan alkoi melko surkeasti. Tammikuussa startattiin OKK:n uudessa kuplahallissa missä ei liitely sujunut laisinkaan. Todennäköisesti hormonit olivat suurin syyllinen asiaan sillä juoksu oli ollut kuukautta aiemmin. Kesällä alkoikin sitten mennä paremmin, ja Rokualla Lizzu tekikin puhtaan radan perusradalla, mutta pieni ihanneajan ylitys. Agirodussa leijonilla oli kasassa kolme joukkuetta, ja sielläkin agility kulki melko hyvin. Syksyllä taukoiltiin taas juoksun takia hieman pidempään, mutta marraskuussa Liz teki aivan uskomattoman tempun ja sai kaksi nollavoittoa perusradoilta samana päivänä ja siirtyi kakkosiin! Myös kakkosissa ehdittiin muutaman kerran startata, ja ne sujuivat ihan kivasti. Kontaktit eivät enää ole niin suuri kompastuskivi kuin ennen, mutta toisaalta vanha ongelma eli lähdöstä karkailu on taas palannut. Syksyllä kävimme myös yksityisillä kouluttajilla, eli Minnan koirakoulussa ja Active dog:lla, joistä molemmista tuli hyviä vihjeitä. Lisäksi Lizzulle tekee oikein hyvää käydä välillä vieraissa paikoissa treenaamassa vierailla esteillä. Paljon on kuitenkin menty eteenpäin ja valoa näkyy taas tunnelin päässä :)

Kasvateistani sijoitusnarttu Ansa aloitti myös kivasti näyttelyuransa saavuttaen kolme sertiä ollen kahdesti VSP sekä pentuluokasta tuloksena ROP-pentu. Todella hienosti nuorelta koiralta! Löwchenien Club Show:ssa esitin ensimmäisen kerran kasvattajaluokan, joka ei sijoittunut.

Tavoitteet 2008
Lizzun kanssa aletaan pikku hiljaa jättämään näyttelyt taka-alalle, ja keskitytään mieluummin koiran harrastukseen eli agilityyn. Näyttelythän ovat lähinnä omistajan harrastus, ja kun lähes kaikki on jo saavutettu, on aika keskittyä siihen mistä koira oikeasti pitää ja antaa sille tilaa. Sen se on todellakin ansainnut :) Muutamia ulkomaan näyttelyitä olisi tarkoitus käydä, josko se viimeinen CACIB vaikka jostain tupsahtaisi... Kun ei vaan omistajalta rahat loppuisi kesken kun pitää niin kauas lähteä ;) Kenties pyörähdetään myös joissain lähiseudun näytelmissä. Kuitenkin, näyttelyharrastuksessa keskitytään enemmän Ansaan, josta olisi mukava saada FIN MVA loppuvuodesta kun kahden vuoden ikä täyttyy. Ehkä sille saataisiin myös se ensimmäinen CACIB. Agilityssä toivoisin Lizzulle ainakin yhden nollatuloksen kakkosluokasta. Sitä ennen täytyy yrittää saada kontaktiesteet varmemmiksi ja siinä onkin työtä. Lizzun kanssa olisi tarkoitus myös aloittaa TOKO, mutta sen suhteen ei vielä ainakaan tämän kummempia tavotteita.