Saimme Katjalta tällaisen haasteen:

"Avaa neljäs kuvakansio ja valitse sieltä neljäs kuva ja julkaise se blogissasi, kerro kuvasta jotain. Laita haaste neljälle bloggaajalle eteenpäin."

Valitettavasti seuraamistani blogeista ei löytynyt yhtään ketä ei olisi jo haastettu, joten nyt jää kyllä laittamatta eteenpäin. Tässä kuva kuitenkin.

 

 Kirjoittelin löwchen -lehden artikkelia varten jotain juttuja koirieni turkinhoidosta ja räpsin ohessa pari kuvaa. Tämä Franken Unnukka -allas oli unelmieni täyttymys :) Mietin aina koiria lattialla kyyhöttäen pestessäni että sitten joskus kun rakennan sen unelmieni talon, haluan sinne kunnollisen koiranpesualtaan oikealle korkeudelle. No unelmien talo jäi rakentamatta, mutta kun ostettiin uusi paritalokohde, oli päivänselvää että sinne tällainen allas tulisi. Allasta etsittiin kissojen ja koirien kanssa kunnes törmäsin netissä Unnukkaan. Mittailin koiria ja kalustesuunnitelmia ja totesin että tämä on täydellinen ratkaisu. Kaapista löytyy vielä bide -suihku millä on kätevää huuhtoa koira. Alakaapista löytyi tila myös gallonan pöntöille pesu- ja hoitoaineita, sekä koirakuivurille. Trimmauspöytä tietystikin tuossa vieressä. Voi sitä turkinhoidon riemua ;) Ja kuten kuvasta näkyy, koira näyttää hirveesti nauttivan myös uusista systeemeistä :P