Lauantai-iltana käytiin hallilla treenaamassa ovien paukuttelua ja siitä oli todella apua. Tänään Rumba ei ollut lainkaan paineistunut. Ohjaaja sen sijaan sitäkin enemmän Tuomarina Allan Aula.

Paikalla makaaminen 10
Rumba oli ollut hieman levoton, mutta täytyy olla todella tyytyväinen tähän suoritukseen

Seuraaminen taluttimetta 8,5
Pientä haahuilua, mutta taitaa silti olla meidän paras seuruu kokeessa. Nyt vaan ohjaajan pitäis opetella olemaan vähän rennompi kokeessakin

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Rumba taisi sekoittaa liikkeen liikkeestä seisomiseen ja meni pitkällä viiveellä maahan.

Luoksetulo 8
Tänään koira tuli normaalilla vauhdilla kaahaten ja valui pitkään käsimerkin jälkeen. Lisäksi käsimerkki tuli aivan liian myöhään.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Taas pientä tepsuttelua...

Noutaminen 10
Tämä hieno! Sopiva vauhti hidasta hallittua laukkaa, ja toi kapulan suoraan kiertelemättä missään.

Kauko-ohjaus 9
Alussa meni maahan vähän hitaasti, samoin viimeinen maahanmeno meinasi jäädä tekemättä ja annoin ylimääräisen käsimerkin.

Estehyppy 8
Aivan kummallinen. Ensin Rumba jäi seisomaan ja nuuskuttelemaan esteen taakse. Annoin uuden istu-käskyn jolloin se meni maahan Siis whaaat? Ei se ennen ole tuollaista tehnyt. No hyppäsi kuitenkin takaisin ja saatiin tästäkin kelpo pisteet.

Kokonaisvaikutus 10

182p ja I-tulos sekä menolippu voittajaan!

No ei me kyllä vielä sinne voittajaan mennä pitkään aikaan. Toistaiseksi suunnitelmissa olisi saada TK2 kevään aikana jotta saisi varmuutta kisatilanteeseen ja seuruun toimimaan kisoissakin paremmin. Mutta täytynee silti alkaa pikku hiljaa treenaamaan myös enemmän voivoi -liikkeitä ja käydä katsomassa pari koetta että tietää mitä siellä ylipäätään pitää tehdä